CEO GRAD NA NOGAMA: Nestala devojka u Priboju

A. Rovčanin

01. 10. 2022. u 11:04

SKORO 24 sata u Priboju traje potraga za devojkom Ilinkom Dujović, koja je nestala u petak. Ona je napustila porodičnu kuću nešto pre 12 sati i od tada joj se gubi svaki trag.

ЦЕО ГРАД НА НОГАМА: Нестала девојка у Прибоју

A. Rovčanin

Poslednji put je viđena na snimcima sa sigurnostih kamera sa jednog od objekata pored Železničke stanice u Starom Priboju, koja se nalazi uz samu magistralu puta koji vodi prema granici sa Bosnom i Hercegovinom. Na snimku se vidi devojka kako ide ulicom obučena u plavoj trenerci, patikama i sa crnom torbom u ruci. Porodica tinejdžerke, juče je alarmirala policiju i prijavila nestanak, a gotovo ceo grad digao se na noge i traga za njom.

Ilinkina majka u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, molila je na sve Pribojce da se tačno u podne okupe ispred Železničke stanice i nastave sa potragom.

- Molim Vas da se u 12 sati na Železničkoj stanici sakupi što više ljudi i da krenu u potragu. Do 2 posle ponoći su je tražili planinari i nastavili su potragu jutros u 7. NJen otac će doći u 12 kod Železničke i krenuti u potragu sa ljudima koji budu tamo – navodi se u postu Ilinkine majke objavljenom na Fejsbuku.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka pre nego što je napustila kuću poljubila je psa i brata i izašlaiz porodičnog doma bez telefona, dokumenata i novca.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku da prijave na brojeve telefona 064 309 0601 ili 064 143 5423, ili najbližoj policijskoj stanici.


BONUS VIDEO: Titova vila od 50 milio na dolara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SUTRA POČINJE BOŽIĆNI POST: Kada se posti na vodi, kada su dozvoljeni ulje i vino i od čega se treba uzdržavati osim mrsne hrane