NESTALA IRENA IZ ALEKSANDROVA: Nema je od subote, na sebi imala papuče i kaput

Novosti online

25. 09. 2022. u 21:53

UKOLIKO naiđete na Irenu, ili imate neka saznanja gde se nalazi, možete pozvati policiju na 192 ili broj 069/25-39-224

НЕСТАЛА ИРЕНА ИЗ АЛЕКСАНДРОВА: Нема је од суботе, на себи имала папуче и капут

FOTO: Privatna arhiva

U toku je potraga za Irenom Kočiš (65) iz Aleksandrova.

Irena je sitnije građe, između 160 i 165 centimetara visine.

Poslednji put je viđena juče (24. septembra) popodne kod Novog groblja u Aleksandrovu, u naselju u kojem i ima prebivalište. Na sebi je tada imala papuče, tamno plavi kaput, crne pantalone sa belom štraftom.

Kako javljaju Subotičke, Irena je dementna, a njen unuk je objasnio da je nestanak prijavljen juče u policiji. Porodica je na vezi sa bolnicom i Hitnim prijemom.

Ukoliko naiđete na Irenu, ili imate neka saznanja gde se nalazi, možete pozvati policiju na 192 ili broj 069/25-39-224 (Mario).

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

TAJANSTVENA ESKADRILA X-500 U RATU ISCRPLJIVANJA: Kako je sovjetski MIG-25 vladao nebom iznad Izraela