DRAMA U KLADOVU SE NASTAVLJA: Smrkava se, a Ninu (5) još nisu pronašli

Novosti online

21. 09. 2022. u 17:34

POTRAGA za nestalom devojčicom Ninom Anđelić (5) iz Kladova ulazi u 8. sat, a od nje i dalje nema ni traga ni glasa.

ДРАМА У КЛАДОВУ СЕ НАСТАВЉА: Смркава се, а Нину (5) још нису пронашли

Foto: Privatna arhiva

Za devojčicom je u toku opsežna potraga u koju su uključeni policija, dronovi, kao i građani Kladova. Porodica i sugrađani apeluju na sve da potragu rašire i na susedna mesta uz upozorenje da će uskoro početi da pada mrak što će dodatno otežati pronalaženje devojčice.

"Potražite je u svim delovima Kladova, pa i susednim mestima. Pretražite ulice, zgrade, parkove, plažu, kej u Kladovu... Imajte u vidu da se oko 19 sati već smrkava. Pre nego što neko javno objavi bilo kakvu promenu, neka to ne radi na osnovu neproverene informacije, već isključivo na osnovu podataka koje daju nadležni, a to je u ovom slučaju Policijska stanica Kladovo", navodi se u najnovijem apelu obajvljenom na Fejsbuku.

Ranije su porodica i sugrađani već apelovali da se pretraže i zabačena i zavučena mesta poput podruma i šupa.

Podsetimo, Nina Anđelić je nestala iz predškolske ustanove "Neven" u Kladovu, u Ulici 22. septembar 54, kod pekare "82".

- Oni (iz vrtića) su me zvali da mi kažu da je ona izašla kroz neku kapiju i da je počela da beži iz vrtića - kaže Ninina mama Sanja za "Blic".

Porodica je prijavila nestanak policiji i od istog trenutka policajci su na terenu. U potragu su uključeni porodica i prijatelji, čak i dva drona koji nadleću Kladovo i okolinu.

Nina ima plavosmeđu kosu vezanu u rep, šiškice, roze jaknicu i sive helanke.

- Najviše se plašim zbog toga što je Nina neverbalna. Ne govori. Mislim da se možda uplašila i legla negde - kaže Ninina majka Sanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića