VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 20. AVGUST: Oblačno, svežije, sa pljuskovima i grmljavinom, uveče više padavina

Novosti online

20. 08. 2022. u 01:07

U SRBIJI vreme danas umereno do potpuno oblačno i svežije mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ 20. АВГУСТ: Облачно, свежије, са пљусковима и грмљавином, увече више падавина

Foto: P. Milošević

Više padavina biće posle podne i uveče, a lokalno se očekuju i obilnije padavine sa količinom kiše većom od 40 mm za 24 časa, grad i jak ili olujni vetar. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, samo na jugu i istoku pre podne južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 15 do 22, a najviša dnevna od 27 do 32 stepena.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu biti umereno do potpuno oblačno i svežije povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će posle podne i uveče na širem području grada lokalno biti i intenzivniji uz obilnije padavine, a moguća je i pojava grada i jakog ili olujnog vetra. Jutarnja temperatura biće oko 21, a najviša dnevna oko 29 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

izgledima vremena za narednih sedam dana, tokom celog perioda biće promenljivo oblačno i svežije sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina, dok se u nedelju lokalno očekuju i obilnije padavine sa količinom kiše većom od 40 mm za 24 časa. Maksimalna temperatura u većini mesta od 25 do 30 stepeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas