SASTANAK VULINA, STEFANOVIĆA I MOJSILOVIĆA Tema Kopnena zona: "Pojačati napore u zaštiti stanovništva u ovom delu Srbije" (FOTO)

Novosti onlajn

03. 02. 2022. u 11:18 >> 12:30

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, održao je danas sastanak u kasarni "Toplički ustanak" u Kuršumliji čija je tema situacija u Kopnenoj zoni bezbednosti.

САСТАНАК ВУЛИНА, СТЕФАНОВИЋА И МОЈСИЛОВИЋА Тема Копнена зона: Појачати напоре у заштити становништва у овом делу Србије (ФОТО)

Foto: Ministarstvo odbrane

- Potrebno je pojačati naše napore u zaštiti stanovništva koje živi u ovom delu Srbije, pogotovo od svake vrste ugrožavanja bezbednosti, bilo da se radi o njihovoj fizičkoj bezbednosti, bezbednosti po njihove živote, ili se radi o bezbednosti njihove imovine. Takođe, nećemo dozvoliti nekažnjenu, nezakonitu seču šuma i država će preduzeti sve što bude potrebno da zaštiti i državnu i privatnu imovinu koja se nalazi u Kopnenoj zoni bezbednosti. Ministarstvo odbrane i Ministarstvo unutrašnjih poslova usaglasili su dalje korake u konkretnom postupanju u svim slučajevima koji mogu da se odnose na ove situacije – istakao je ministar Stefanović nakon sastanka.

Ministra odbrane, unutrašnjih poslova i načelnika Generalštaba o stanju i zadacima Treće brigade kopnene vojske u Kopnenoj zoni bezbednosti informisao je zamenik komandanta Treće brigade pukovnik Dragan Antić.

Sastanku su prisustvovali i starešine Vojske Srbije i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Foto: Ministarstvo odbrane

BONUS VIDEO: 

SNAGA VOJSKE SRBIJE! Pogledajte akciju na vojnom aerodromu u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)