SNIMAK IZ ŠKOLE RAZBESNEO SRBIJU: Đak divlja, prevrće klupu - nastavnica nemoćna da spreči bahatost (VIDEO)

Novosti online

31. 01. 2022. u 11:11

SNIMAK vandalizma koji se desio u srednjoj školi "Nikola Tesla" u Batočini objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je bes javnosti.

СНИМАК ИЗ ШКОЛЕ РАЗБЕСНЕО СРБИЈУ: Ђак дивља, преврће клупу - наставница немоћна да спречи бахатост (ВИДЕО)

Foto: TikTok/@mali.jare

Na snimku se vidi đak koji prevrće klupu, radi propadanja i ometa nastavu dok ga drugovi bodre, a nastavnica nemoćna pokušava da uvede red i spreči dalje divljanje.

Snimak je objavljen na društvenoj mreži Tiktok, a potom je krenuo da se širi i drugim kanalima.

Bojana Đorđević, direktorka ove obrazovne ustanove, rekla je da su ovaj video snimili njihovi učenici koji su prošle godine završili četvrti razred.

- Do objavljivanja na društvenim mrežama škola nije imala uvid ni saznanja o ovom snimku. Snimak je objavljen na društvenoj mreži godinu dana nakon što je snimljen u školi, a objavio ga je na svom Tiktok profilu naš bivši učenik. Nastavnica koja se pojavljuje na snimku izjavila je da nije primetila da učenici snimaju, a s obzirom na to da je reč o početku časa i da je brzo uspela da reguliše disciplinu u odeljenju, nije prijavila ovakvo ponašanje - rekla je Đorđevićeva.

Ona je napomenula da se za učenike koji su snimili video i narušavali pravila ponašanja škole vodio pojačan vaspitni rad i vaspitno-disciplinski postupak.

Oni su kažnjeni ukorom odeljenskog veća i ukorom direktora za povredu zabrane, ali za neke druge situacije koje su prijavljene i u koje je škola imala uvid, navela je direktorka.

(Kurir)

BONUS VIDEO: UŽAS - Pretučen dečak u Kraljevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina