OGLASIO SE NENAD PERIŠ: Otac nestalog Mateja o potrazi sa Splićaninom

Novosti online

25. 01. 2022. u 13:32

NENAD Periš, otac nestalog Mateja, komentarišući izjavu privatnog detektiva Brace Zdravkovića da je mladić u Savu skočio zbog nekog izazova ili opklade, istakao je da su jedine relevatne informacije za njega one koje daje MUP Srbije.

ОГЛАСИО СЕ НЕНАД ПЕРИШ: Отац несталог Матеја о потрази са Сплићанином

Foto: AP Photo/Marko Drobnjakovic/MUP Hrvatske/Jutjub/RTL

Da podsetimo, detektiv Braca Zdravković na svom kanalu Čudne priče na Jutjubu naveo je da je sa njim nedavno kontaktirao dečko koji zna Mateja i prijatelje s kojima se Matej druži.

- On kaže da ti momci jesu dobri, ali i živahni, s obzirom na to da idu u provod u stranu zemlju. Između ostalog, rekao mi je da je to društvo i u Splitu imalo međusobne opklade da neko može učiniti nešto zbog nečega, u današnje vreme to se zove 'izazov'. Ovaj može preskočiti toliko, ovaj može skočiti s tog i tog mosta - rekao je Zdravković i nastavio:

- Onda recimo neki ponoćni triatlon, u smislu trčanja par kilometara, plivanje, pa onda izađe na određeno mesto i napravi stotinjak sklekova. Možda je ovde u pitanju bila triatlon opklada. Možda je mladić po nagovoru svog društva otrčao kilometar i po, skočio u Savu i plivao prema Gotiku, a sve zbog opklade. Ako je to u pitanju, to zna samo njegovo društvo. I ovo je jedna od teorija, ne moja, nego dečka iz Splita koji mi je to poslao.

Nenad Periš naveo je da ne komentariše pojedinačna mišljenja i opservacije.

- Za mene relevatne informacije su samo one službene, objavljene od strane MUP-a Srbije. Policija obavlja i dalje sve istražne radnje. Novih značajnijih informacija, nažalost, nema - rekao je Periš.

(Kurir)

BONUS VIDEO - Nastavljena potraga u reci Sava za nestalim Matejom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja