KAJEM SE, TO MI JE NAJVEĆA MUKA: Oglasila se misteriozna Splićanka o poslednjem Matejevom pozivu

Novosti online

19. 01. 2022. u 11:21

MAJA S., misteriozna Splićanka sa kojom je Matej Periš (27) ostvario poslednji kontakt, kada ju je kobne večeri pozvao iz kluba "Gotik", kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila na poziv u 22.39 časova.

КАЈЕМ СЕ, ТО МИ ЈЕ НАЈВЕЋА МУКА: Огласила се мистериозна Сплићанка о последњем Матејевом позиву

Foto: Printscreen

Potraga za nestalim Perišem traje već 20 dana, a novo svetlo na istragu bacio je podatak da je Periš kobne večeri u više navrata bio ili pokušao da ostvari kontakt sa Majom S., sugrađankom koja je u to vreme takođe boravila u Beogradu, ali ne sa Matejevim društvom.

Ona je u Beograd stigla pre Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, reč je o devojci koja redovno posećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se verovalo da je Periš upravo zbog toga i kontaktirao sa njom, videvši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

Nakon što je informacija da je ona Matejev poslednji kontakt izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama u povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S., sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

- Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega, jer smatram da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade - rekla je Maja S. emisiji "Eksploziv" na TV.

Ovo je prvi put da je Splićanka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Foto: Arhiva Novosti/MUP Hrvatske

Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama. Reč je inače o imućnoj Splićanki koja uživa u hedonističkom stilu života, a vlasnica je nekoliko plovila na kojima je Periš radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš koristio narkotike, za razliku od njegovih prijatelja koji su to u više navrata demantovali.

(Nova.hr)

BONUS VIDEO: 

15. DAN POTRAGE ZA MATEJOM PERIŠEM: Potrazi se pridružio ministar Vulin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...