NEMA GA VEĆ 15 DANA: Ministar Vulin i Matejev otac se pridružili potrazi (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 01. 2022. u 12:03

POTRAGA za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27) u Beogradu, kome se izgubio svaki trag u noći između 30. i 31. decembra u klubu Gotik smeštenom uz reku Savu, ulazi u 15. dan.

НЕМА ГА ВЕЋ 15 ДАНА: Министар Вулин и Матејев отац се придружили потрази (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pripadnici Rečne policije i Ronilačke jedinice Žandarmerije pretražuju reke Savu i Dunav, kao i priobalje reka.

Foto: Novosti

MUP Srbije daje sve o sebe kako bi uspeo da locira i nađe hrvatskog državljanina, a danas se potrazi na reci pridružio i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Foto: Novosti

Na čamcu Žandarmerije koji učestvuje u potrazi na Dunavu, pored ministra policije Aleksandra Vulina, bili su i načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić, Nenad Periš, otac nestalog mladića, i komandant Ronilačke jedinice Igor Grčić. Još jednom su sagledani svi detalji potrage koja bez prestanka traje već 15 dana.

Foto: Novosti

BONUS VIDEO:

KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POZIV UPRAVE SAOBRAĆAJNE POLICIJE SRBIJE: Naznačite deonice za kontrolu brzine