POTRESNE REČI MATEJEVOG OCA: Mnogo je teško, ne bih voleo da ovo preraste u nekakav rijaliti

Novosti online

13. 01. 2022. u 17:18

NE bih voleo da ovo sve preraste u nekakav rijaliti, jer je sve to vrlo, vrlo teško, ali ono što daje nadu i što je meni važno, je što sam od puno ljudi u Srbiji dobio to ljudsko saosećanje i to ću pamtiti do kraja života, rekao je Nenad Periš, otac Mateje Periša, dvadesetsedmogodišnjeg Splićanina koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ МАТЕЈЕВОГ ОЦА: Много је тешко, не бих волео да ово прерасте у некакав ријалити

Foto AP

On je rekao da je njemu možda "malo lakše" nego njegovoj porodici jer je u Beogradu dok traje potraga za njegovim sinom, prenosi "Blic".

- Svaki dan se čujemo, teško je... Ja sam tu, možda mi je čak i lakše da neke stvari sebi predočim, a oni su isključivo na temelju informacija, ja ne čitam društvene mreže, ali one vide i slažu razloge svega toga... Čekaju kao ja... Svaki dan se čujemo, ali ne daj bože nikome, teško je - rekao je nesrećni čovek.

On je dodao da se zahvaljuje svim ljudima u Srbiji koji mu daju podršku.

- Profesionalno je i od policije, nema tu reči... Ima nekih informacija koje su očito plod mašte, ali na to se ne osvrćem i ne interesuje me - rekao je on.

Podsetimo, potraga za Matejem Perišom traje već 14 dana. Policija je juče objavila snimke i rekonstruisala je njegovo kretanje kobne noći.

(Blic)

BONUS VIDEO - KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!