OTAC DEVOJČICE IZ BORA OBJASNIO NESTANAK: Pobegla je od kuće jer sam strog i vodim računa o disciplini ukućana

Novosti onlajn

11. 01. 2022. u 11:23

DEVOJČICA T. M. (16), koja je nestala juče u jutarnjim časovima, pronađena je danas brzom intervencijom pripadnika MUP-a Srbije.

ОТАЦ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ БОРА ОБЈАСНИО НЕСТАНАК: Побегла је од куће јер сам строг и водим рачуна о дисциплини укућана

Foto: Fejsbuk

Naime, maloletna devojčica otišla je kod drugarice u Kladovo i tamo se krila određeno vreme.

- Pronađena je u Kladovu kod drugarice. Otišla je zbog toga, kako kaže, što sam ja strog i vodim računa o disciplini svojih ukućana. I ne želim da dozvolim neke stvare koje ne priliče njenim godinama. Imam određene zahteve za svoje ukućane. Jesam strog, to stoji, i volim da svi budu disciplinovani - kazao je otac maloletnice.

Ramiz je još rekao da se uvek trudio da sve bude po volji deci i da su se on i supruga uvek trudili da deci ništa ne manjka i da uvek kada zasluže budu nagrađeni. On se posebno zahvalio pripadnicima MUP-a Srbije, posebno njihovim pripadnicima iz Bora i inspektoru Igoru.

Podsetimo, T. M. je nestala juče u ranim jutarnjim satima, nakon što je otišla od kuće sa telefonom i punjačem. Posle toga se nije javljala nikome i njeni drugari nisu znali gde se nalazi, a porodica i pripadnici MUP-a Srbije su uložili sve napore da bude pronađena.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi