PETKOVIĆ POLOŽAJNIK U DOMU ZDRAVKOVIĆA: Da slavimo u miru i slozi, kao što nas i uči najradosniji hrišćanski praznik! (FOTO)

D.Z.

07. 01. 2022. u 12:44

MIR Božji, Hristos se rodi braćo i sestre sa Kosova i Metohije. Da slavimo u miru i slozi, kao što nas i uči najradosniji hrišćanski praznik Božić!

ПЕТКОВИЋ ПОЛОЖАЈНИК У ДОМУ ЗДРАВКОВИЋА: Да славимо у миру и слози, као што нас и учи најрадоснији хришћански празник! (ФОТО)

Foto: Kancelarija za KiM

Ovako je na svom fejsbuk nalogu direktor Kancelarije za KiM Petar Petković čestitao Božić Srbima sa Kosova i Metohije. On je naveo da je na ovo Božićno jutro bio položajnik u čestitoj porodici Milana i Snežane Zdravković iz Prilužja.

- Njihova kuća sa tri sina, tri snahe i osmoro unučadi pravi je primer srpske sloge i jedinstva! Poželeo sam im zdravlja i svakog berićeta, da se okupljamo i viđamo u dobru i napretku! - naveo je u objavi na fejsbuku Petković.

BONUS VIDEO - KAKO SMO SPASILI HILANDAR: Pukovnik Plemić, zamenik načelnika za vatrogasne spasilačke jedinice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...