ZAVRŠENA OBDUKCIJA DEČAKA (16) IZ KRUŠEVCA: Zapaljenje mozga i korona doveli do tragedije

Novosti online

23. 11. 2021. u 16:18

DEČAK A.C. iz Kruševca (16), koji je u oktobru umro u kućnoj izolaciji, umro je nakon zapaljenja mozga u "uslovima postojanja kovid infekcije", rečeno je u Višem javnom tužilaštvo u Kruševcu.

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА ДЕЧАКА (16) ИЗ КРУШЕВЦА: Запаљење мозга и корона довели до трагедије

Foto: Fejsbuk

- Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu dostavljen je obdukcioni nalaz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu u kome je konstantovano da je smrt sada pokojnog A.C. iz Kruševca prirodna i da je nastupila neposredno usled masivnog gnojnog zapaljenja mekih moždanica leve polutine velikog mozga, te posledičnog poremećaja i prestanka disanja i srčanog rada, u uslovima postojanja virusne infekcije organizma izazvane Sars-COV-2 virusom. Obdukcijom na lešu nisu nađeni znaci mehaničkog povređivanja - odgovara za Telegraf javni tužilac dr Bratislav Petrović.

Podsetimo, dečak (16) je preminuo u kućnoj izolaciji, a kako je ispričala majka preminulog učenika, on je bio testiran i pozitivan na koronu.

U porodici je bio kovid pozitivan i dečakov otac.

U Zavodu za javno zdravlje u Kruševcu su rekli da je dečak bio pozitivan na kovid. Rađen mu je PCR test, i 16, oktobra je dobio pozitivan rezultat.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: Eksplozija kod Leštana u fabrici EDePro

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVE IGRE ZA NOVE POBEDE: Nikad veća ponuda za Rolan Garos i mečeve Novaka Đokovića