VAŽNA INFORMACIJA ZA VOZAČE: Izmene u saobraćaju zbog radova na putu

Tanjug

09. 11. 2021. u 08:52

ZBOG radova na rehabilitaciji, sutra i prekosutra, od 6 do 18 sati, za saobraćaj će biti zatvorena petlja Mali Požarevac, na auto-putu E-75, u smeru Mladenovac—Niš.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ВОЗАЧЕ: Измене у саобраћају због радова на путу

Nikola Fifić

Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću od Mladenovca ka Nišu je preko petlje Vrčin, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Leskovac sever do petlje Grdelica, od danas do 11. novembra, od 9 do 17 časova, u desnoj kolovoznoj traci obavljaju se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta.

Zbog toga će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna i vozna/preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u preticajnoj/voznoj saobraćajnoj traci, sve u zavisnosti u kojoj traci će se odvijati radovi.

Završeni su radovi na sanaciji kolovoza na deonici Batočina—Kragujevac i saobraćaj je normalizovan, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO - "NOVOSTI" U JUŽNOM BULEVARU: Gradilište ograđeno trakom, investitor tvrdi da nije bilo urušavanja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis