VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU 28. JUL: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje, pred nama su tropski dani, od ponedeljka - preokret! (FOTO)

Tanjug

28. 07. 2021. u 01:01

U SRBIJI će vreme danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa najvišim temperaturama od 35 do 39 stepeni, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СРЕДУ 28. ЈУЛ: Погледајте какво нас време очекује, пред нама су тропски дани, од понедељка - преокрет! (ФОТО)

Novosti

Sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti u brdsko-planinskim predelima južne i istočne Srbije očekuje se retka pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, južnih pravaca.

Jutarnja temperatura biće od 17 do 25 stepeni, a najviša dnevna od 35 do 39 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu će sutra biti veoma sunčano i veoma toplo, uz slab vetar južni i jugozapadni, u toku noći u skretanju na zapadni.

Jutarnja temperatura u glavnom gradu biće oko 24 stepena, a najviša oko 37 stepeni.

Vreme do kraja nedelje - Od ponedeljka pljuskovi sa grmljavinom

Do kraja nedelje biće sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 35 do 39 stepeni. Samo u četvrtak ujutru na severu zemlje, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom.

Od ponedeljka, 2. avgusta, promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)