POSTEPENO VRAĆANJE OBAVEZAMA BEZ STRESA: Nakon godišnjeg odmora, na posao sredinom nedelje

V. N.

11. 08. 2021. u 13:30

DA bi povratak u realnost posle godišnjeg odmora bio lakši, trebalo bi započeti s radom sredinom nedelje, kaže psihološkinja Kristina Bačkonja. Na taj način, kako tvrdi, postupno se vraćamo obavezama, vikend je bliže, pa je zato i šok malo manji.

ПОСТЕПЕНО ВРАЋАЊЕ ОБАВЕЗАМА БЕЗ СТРЕСА: Након годишњег одмора, на посао средином недеље

Foto: Depositphotos

Iako ljudi vole da iskoriste i poslednji dan za boravak na moru, povratak na radno mesto dok ste naraspakovani, umorni od puta i nepripremljeni može da bude prilično stresan. Kombinacija umora, nezadovoljstva i naglog skoka broja obaveza verovatno nije najbolji izbor za početak radne nedelje. Bez obzira na to što ste se vratili u svakodnevicu, ostavite malo vremena za sebe, za opuštanje, za stvari koje volite da radite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima