DOĐITE DA LETUJETE U HERCEG NOVOM: Direktor TO Beograda podržao koaliciju ZBHNB i pozvao Srbe u biser Jadrana

Novosti online

01. 05. 2021. u 17:55

DIREKTOR Turističke organizacije Beograda, Miodrag Popović, podržao je danas koaliciju Za budućnost Herceg Novog i Boke i pozvao Beograđane da dođu u Herceg Novi.

ДОЂИТЕ ДА ЛЕТУЈЕТЕ У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Директор ТО Београда подржао коалицију ЗБХНБ и позвао Србе у бисер Јадрана

Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke

On je u razgovoru sa nosiocem liste Ivanom Otovićem i kandidatkinjom za odbornicu, Vesnom Samardžić, istakao da Novi ima posebno mesto u srcu Beograđana.

- Velika mi je čast što mogu da vas pozdravim u ime Turističke organizacije Beograda i  Beograđana. Ovde sam u dvojakoj ulozi, jedna je kada dođem ovde kao i svake godine, da vas Novljane i sve iz Boke pozovem da dođete u goste u Beograd. Vi ste naši dragi gosti, a nadam se i mi vama. Takođe mi je velika čast da na poziv Andrije Mandića dođem i podržim vaše napore za bolji i lepši Herceg Novi. Novi ima posebno mesto u našim srcima, i svaki vaš uspeh i napredak gledamo kao svoj. Mi vas smatramo kao svoje i najrođenije, i nadamo se vašem uspehu - kazao je Popović.

On je poželeo uspešnu turističku sezonu Herceg Novom i Boki, i kazao da očekuje dolazak velikog broja Beograđana, jer dolazi svoj kod svoga.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Herceg Novog i Boke, Ivan Otović, zahvalio se na podršci Miodragu Popoviću i kazao da je njegov dolazak potvrda da naša koalicija ima odličnu saradnju sa Turističkom organizacijom Beograda.

- Dolazak g. Popovića i njegova podrška su potvrda da i ove sezone očekujemo dolazak još većeg broja Beograđana u naš grad. Herceg Novi je uvek bio mesto koje rado dočekuje naše drage goste, našu braću iz Beograda. Kao što govorimo u našoj kampanji - koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke radiće na jačanju odnosa sa nama bratskim državama, sa onim tržištima odakle dolazi najveći broj naših gostiju. Saradnja koju smo mi uspostavili sa Turističkom organizacijom Beograda doneće mnogo toga dobrog svima nama - rekao je Otović.

Kandidatkinja za odbornicu koalicije Za budućnost Herceg Novog i Boke, Vesna Samardžić, kazala je da poseta Miodraga Popovića potvrđuje da Herceg Novi i naši sugrađani koji se bave turizmom mogu imati vetar u leđa kada je ova sezona u pitanju i da mogu da računaju na posetu naših prijatelja iz Republike Srbije, kao i onih iz Republike Srpske.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)