POLUINFORMACIJE KRIVOKAPIĆA: Izdao saopštenje da je bilo sastanka Saveta za odbranu i bezbednost, ali fotografija nema!

Novosti online

12. 04. 2021. u 20:15

POSLE otkrića koje se desilo na sastanku sa liderima parlamentarne većine u Crnoj Gori, u tamošnjim medijima su se pojavile informacije da je danas bio sastanak Saveta za odbranu i bezbednost, ali sa tog navodnog sastanka nema fotografija.

ПОЛУИНФОРМАЦИЈЕ КРИВОКАПИЋА: Издао саопштење да је било састанка Савета за одбрану и безбедност, али фотографија нема!

Foto: Printskrin

Ovu informacije objavio je i Krivokapić na Tviteru, isto bez fotografija.

- Napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine. Dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena. Nikada se nisam tajno sastao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem. Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao premijera. U vili Gorica je danas održan pripremni sastanak za sljedeću sednicu Saveta za odbranu i bezbednot - zakazane za petak, 16. april 2021. u 13 časove - kome su prisustvovali predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, ministarka odbrane Olivera Injac i ja, a povodom rešavanja aktuelnih pitanja u vezi sa Ministarstvom odbrane i Vojske Crne Gore - rekao je Krivokapić.

Ipak sa druge strane pojavile su se informacije da je Krivokapić od Mila tražio da nastavi proces udaljavanja od DF-a i njihove prosrpske politike i da je takođe dogovoreno da kadrovi DPS-a ostanu u Upravi za carine, Centralnoj banci, Upravi prihoda i bezbednosnom sektoru i da se opstruira čistka kadrova lojalnih Milu Đukanoviću, uključujući i tužilaštvo.

- Premijer Krivokapić se danas tajno sastao s Milom Đukanovićem a onda optužio Dritana Abazovića, Vladimira Leposavića i mene da rušimo Vladu od 04.01.2021. Ako treba da biram između Dritana i Mila, biram Dritana - napisao je Knežević na Tviteru.

Podsećamo, premijer Zdravko Krivokapić se danas tajno sastao sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Susret se dogodio danas tokom dana, prije nego što je Krivokapić došao na unapred dogovoren sastanak sa liderima parlamentarne većine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!