NOŽ U LEĐA SRBIMA: Milo na tajnom sastanku sa Milom i Krivokapićem bio i Bečić

Novosti online

12. 04. 2021. u 19:56

PREMIJER Zdravko Krivokapić se danas tajno sastao sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. Tom sastanku je pisustvovao i Aleksa Bečić, a što je potvrdilo i tamošnje Ministarstvo odbrane.

НОЖ У ЛЕЂА СРБИМА: Мило на тајном састанку са Милом и Кривокапићем био и Бечић

Foto: AP Photo/Risto Božović/Predsedništvo Crne Gore/DF

Krivokapić i Bečić su tražili od Đukanovića podršku za smenu ministra pravde Leposavića, a zauzvrat Đukanović je tražio od premijera i predsednika Skupštine da nastavi proces udaljavanja od DF-a i njihove prosrpske politike, što je nakon sastanka

Na sastanku je takođe dogovoreno da ostanu kadrovi DPS-a u Upravi za carine, Centralnoj banci, Upravi prihoda i bezbednosnom sektoru i da se opstruira čistka kadrova lojalnih Milu Đukanoviću uključujući i tužilaštvo.

Posle otkrića koje se desilo na sastanku sa liderima parlamentarne većine u Crnoj Gori, u tamošnjim medijima su se pojavile informacije da je danas bio sastanak Saveta za odbranu i bezbednost, ali sa tog navodnog sastanka nema fotografija.

Navodi se da Aleksa Bečić uopšte ne dolazi na sastanke s liderima parlamentarne vecine, ali je zato vrlo redovan kad ga zove Milo Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024