NESTALA VALENTINA (12) IZ PODGORICE! Jutros krenula u prodavnicu, od tada joj se gubi svaki trag - porodica moli za pomoć

V. K. - M. S.

23. 03. 2021. u 17:41

VALENTINA Bogavac (12) nestala je jutros oko 8.20 sati u podgoričkom naselju Zabjelo, gde je i viđena poslednji put, nakon što je iz stana izašla da kupi hleb.

НЕСТАЛА ВАЛЕНТИНА (12) ИЗ ПОДГОРИЦЕ! Јутрос кренула у продавницу, од тада јој се губи сваки траг - породица моли за помоћ

Foto: Facebook

Valentina je visoka oko 160 cm, punije građe, smeđe duge kose, smeđih očiju, a u trenutku nestanka na sebi je imala plave farmerke, crvenu jaknu, i crne krznene čizmice na nogama.

Nestanak je prijavljen policiji, nakon što se devojčica nije vratila kući, a nije ni stigla do prodavnice u koju je pošla. Njena majka inspektorima je rekla da je obišla sve Valentinine drugarice, ali da nigde nije dolazila.

Porodica moli sve koji znaju bilo što o Valentini da jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 067 418 903.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)