POLICIJA IZVRŠILA PROVERU: Humka na Stražici zabrinula šetače

M.D.

04. 03. 2021. u 16:26

PLjEVALjSKA policija, u sredu popodne, izvršila je proveru, po prijavi građana da se kod Memorijalnog centra, spomenika posvećenog palim borcima na Stražici, nalazi sveža humka zemlje, sa kamenim obeležjem.

ПОЛИЦИЈА ИЗВРШИЛА ПРОВЕРУ: Хумка на Стражици забринула шетаче

Foto: B.D.

Prisustvo policije i komunalaca izazvalo je zabrinutost i veliku pažnju šetača, koji su radoznalo posmatrali šta se dešava.

Nakon što su dva čoveka, uz prisustvo policije, lopatama otkopali zemlju dilema je rešena.

Naime, kako su Pljevaljske novine nezvanično saznale neko od sugrađana je svog uginulog psa, ili kućnog ljubimca, zakopao u zemlju u park šumi na Stražici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!