BESPLATNI SAVET: Profesor Mirović objasnio Krivokapiću kako da smeni Katnića i Lazovića

Novosti online

28. 12. 2020. u 09:12

Profesor Dejan Mirović poručio je novoj vlasti u Crnoj Gori da specijalni tužilac Milivoje Katnić i pomoćnik direktora Uprave policije Zoran Lazović moraju da budu smenjeni.

БЕСПЛАТНИ САВЕТ: Професор Мировић објаснио Кривокапићу како да смени Катнића и Лазовића

Foto: Printskrin

- Ako se nova vlada boji reakcije zapadnih ambasada ili ne sme da smeni Katnića i Lazovića zbog njihove uloge u farsi zvanoj "državni udar", mogu besplatno da im dam pravni savet. Katnićevo znanje prava je na nivou studenta prve godine, a Lazović još nije razumeo da već tri decenije ne postoji partijska policija, kao u vreme komunizma. Prema tome, oni nemaju ni potrebno znanje za ta mesta i zato ih treba smeniti što pre - rekao je Mirović.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!