POKUŠAO DA PRIKRIJE ZLOČIN, ALI KRV GA JE ODALA: Otkriven motiv ubistva Zorana Pavićevića

S. ĐOKIĆ

02. 12. 2020. u 13:30

SLUŽBENICI Sektora kriminalističke policije su zajedno sa kolegama iz Podgorice i Danilovgrada, nakon šest dana operativnih, istražnih i forenzičkih aktivnosti uspeli da rasvetle ubistvo Danilograđanina Zorana Pavićevića (56).

ПОКУШАО ДА ПРИКРИЈЕ ЗЛОЧИН, АЛИ КРВ ГА ЈЕ ОДАЛА: Откривен мотив убиства Зорана Павићевића

Foto S. Đ.

Zbog ovog zločina, kako je to zvanično saopšteno iz policije, lisice na ruke stavljene su njegovom sugrađaninu Zdravku Jovanoviću (48). U saopštenju se navodi da se Jovanović tereti da je počinio krivično delo teško ubistvo.

- Kriminalistička policija je došla do materijalnih i personalnih dokaza da je osumnjičeni izvršio navedeno delo tako što je, kako se sumnja, u noći između 23. i 24. novembra u restoranu "Obala" više puta tupim predmetom udario oštećenog, nakon čega mu je oštrim predmetom naneo i više ubodnih rana - piše u saopštenju.

PAJSER I NOŽ

NAKON što su u restoranu proveli nekoliko sati, kako veruju istražitelji, Jovanović je pajserom i nožem nasrnuo na Pavićevića zadajući mu više od 20 udaraca i nekoliko uboda nanoseći mu smrtonosne povrede.

Ubijeni Pavićević u navedenom restoranu prethodne četiri godine radio je kao kao noćni čuvar. Istražitelji su, nesumnjivo utvrdili da je žrtva poznavao ubicu, što je bio razlog da mu otvori vrata restorana.

Detaljnom istragom utvrđeno je i da je Jovanović ubio Pavićevića iz koristoljublja, odnosno, zbog 100 evra koje je ukrao od žrtve nakon brutalnog zločina.

Veruje se i da je osumnjičeni pokušao da prikrije tragove ubistva, jer su tokom uviđaja pronađeni tragovi čišćenja krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!