KRIVOKAPIĆ SLAVI ODLAZAK DPS-a UZ "TAMO DALEKO": Kad su zapevali ovaj stih svi su podigli čaše! (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2020. u 21:55

POVRATAK na čelo Budve Bata Carevića bio je povod za proslavu, kojoj je prisustvovao i lider koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić.

КРИВОКАПИЋ СЛАВИ ОДЛАЗАК ДПС-а УЗ ТАМО ДАЛЕКО: Кад су запевали овај стих сви су подигли чаше! (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Atmosferu je upotpunila i pesma "Tamo daleko", a kada su na redu bili stihovi "tamo je Srbija", svi su podigli čaše i nazdravili.

Podsećamo, juče je održana konstitutivna sednica crnogorske skupštine, na kojoj je opozicija jednoglasno podržala Krivokapića kao mandatara za sastav nove vlade, dok je za predsednika parlamenta izabran Aleksa Bečić. Poslanici DPS-a su nakon tri decenije seli u klupe opozicije.

U Budvi je više meseci trajala drama sa nasilnom smenom legitimne izabrane vlasti u Budvi. Angažovano je privatno obezbeđenje sa ciljem da uspostavi novu vlast u gradu, a svi oni koji se nisu slagali sa tim su često bili meta policijskog nasilja.

Marko Bato Carević je novi predsednik Opštine Budva u narednom četvorogodišnjem mandatu. Za njegov izbor glasalo je 13 odbornika koalicije Za budućnost Budve  i šest odbornika Demokratske Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!