KRIVOKAPIĆ: Uvek postoje pritisci, ali će predaja vlasti biti mirna

Novosti online

19. 09. 2020. u 08:43

КРИВОКАПИЋ: Увек постоје притисци, али ће предаја власти бити мирна

Foto: D. Milovanović

LIDER koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić kaže da je ubeđen da će doći do mirne predaje vlasti, iako uvek postoje pritisci, što je prirodno za Crnu Goru.

Zdravko Krivokapić je u Dnevniku RTS-a rekao da je Crnoj Gori duh slobode vrlo jasan i da se to vidi na svakom koraku.

- Ipak, 30 godina vladavine, koja je bez obzira na sve današnje korake demokratskog principa, bila najmanja demokratska. To je bila vlast ko je vodila računa samo o pojedinačnim interesima i dovela Crnu Goru u tešku ekonomsku situaciju - istakao je Krivokapić.

Povodom konstitutivne sednice Skupštine Crne Gore koja je zakazana za 23. septembar i mogućnosti za podršku manjinskih partija, Krivokapić kaže da žele u svom budućem delovanju da imaju sve nacionalne manjine, i one koje su parlamentarne i one koje nisu, jer žele da grade bolju budućnost za sve građane.

Upitan hoće li se njegovim dolaskom na vlast nešto promeniti u odnosu Beograda i Podgorice, ističe da će doći do promenr u svim odnosima.

- Mi želimo da imamo isti princip delovanja, a to je dobra saradnja prevashodno sa susedima, a i svim ostalim državama. To je jasna poruka i stalno je šaljemo - naveo je Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)