(VIDEO) KOMITE ŠENLUČE U NIKŠIĆU: U sred dana osoba iz džipa sa državnom zastavom Crne Gore puca u vazduh

Novosti online

06. 09. 2020. u 19:28

POLICIJI prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da se radi na utvrđivanju identiteta osoba koje su pucale.

(ВИДЕО) КОМИТЕ ШЕНЛУЧЕ У НИКШИЋУ: У сред дана особа из џипа са државном заставом Црне Горе пуца у ваздух

Foto: printskrin vijesti.me

Televiziji Vijesti je tokom dana dostavljen snimak koji je napravljen jutros u Nikšiću, a na kojem se vidi kako nepoznata osoba u automobilu sa crnogorskom državnom zastavom puca iz nepoznatog oružja u vazduh.

Iz Osnovnog tužilaštva u Nikšiću rečeno nam je da je policiji prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da se radi na utvrđivanju identiteta osoba koje su pucale.

Saopšteno nam je i da će Tužilaštvo formirati predmet povodom ovog slučaja.

VIDEO pogledajte KLIKOM OVDE

(vijesti.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!