KOMITE “VOLE” DRŽAVU, ALI NE I PUTARINU: “Patriote” iz Bara ne plaćaju dažbine na tunelu Sozina! (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2020. u 18:49

DEO automobila, okićenih crnogorskim zastavama, koje je krenuo iz Bara ka Podgorici, na Patriotski skup, nije platio putarinu na naplatnoj rampi na Sozini!

КОМИТЕ “ВОЛЕ” ДРЖАВУ, АЛИ НЕ И ПУТАРИНУ: “Патриоте” из Бара не плаћају дажбине на тунелу Созина! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/borba.me

Kako se može videti na snimku koji je našoj redakciji dostavio čitalac, automobili sa zastavama su prošli mimo rampe, bez zaustavljanja i plaćanja putarine.

Na snimku se jasno vidi da zaposleni pozdravlja kolonu automobila, da oni odlaze mimo naplatne rampe, sa desne strane iz pravca Bara i da ne plaćaju putarinu.

Očigledno da ono što važi za sve građane, ne važi za neke privilegovane, koji su zahvaljujući odsnosti partiji, umislili da su iznad države i iznad zakona.

Nadamo se da će već od sutra zakon i pravila u državi važiti za sve jednako i da više neće i ne smeje biti privilegovanih.

(borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!