OGLASIO SE I MILAN KNEŽEVIĆ: Situacija je vanredna u diktatorovom mozgu - Nisu izbori bili u Srbiji, već u Crnoj Gori!

Novosti onlajn

01. 09. 2020. u 22:10

DA nije proletos pao onaj brod kokaina u Hamburgu, pomislio bih da se Milo Đukanović nalazi u redovnom stanju, ali večeras je i njegovim glasačima jasno da je vanredna situacija u diktatorovom mozgu, kaže Milan Knežević iz Demokratskog fronta.

ОГЛАСИО СЕ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Ситуација је ванредна у диктаторовом мозгу - Нису избори били у Србији, већ у Црној Гори!

Foto: D. Milovanović

- Sudeći po Đukanoviću, izbori 30.08. nisu bili u Crnoj Gori, već u Srbiji, i na njima nisu pobedili crnogorski građani, nego Aleksandar Vučić.

- Tako je po hiljaditi put u ove tri decenije devastiranja države ponizio crnogorske građane kvalifikujući njihovu izbornu volju kao ostvarenje "velikosrpske ideje", iako je isti Đukanović pre dve godine kad sam bio u zatvoru, slavodobitno izjavljivao da su odnosi između Crne Gore i Srbije najbolji od dolaska Južnih Slovena na Balkan.

- Zato neka ga ne čudi što je izgubio izbore, i što svakodnevno gubi članove i visoke funkcionere partije koji u ova dva dana masovno napuštaju "Titanik" u koji prodiru talasi narodne volje. Lično bih imao razloga da Đukanoviću poželim sve najgore, ali zbilja u ovom trenutku prema njemu osecam hrišćansko sažaljenje, i čitam molitvu za zaštitu njegovu od nečistih sila - rekao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)