VLADISLAV DAJKOVIĆ: Partija Mila Đukanovića i njeni poltroni mi crtaju metu na čelu!

V.K.

30. 07. 2020. u 16:19

Opozicioni aktivista Vladislav Dajković našao se, kako kaže pod verbalnom paljbom uvreda, pristalica aktuelnog režima u Crnoj Gori.

ВЛАДИСЛАВ ДАЈКОВИЋ: Партија Мила Ђукановића и њени полтрони ми цртају мету на челу!

Foto: Facebook

 Na svom Fejsbuk profilu Dajković je napisao:

- Partija Mila Đukanovića i njeni poltroni danima pišu najogavnije stvari o meni i crtaju mi metu na čelu. Uz to, počeli su da plaćaju reklame u kojima se ja satanizujem.

- Zašto sam ovo napisao? Zamislite na šta je spao veliki i moćni Milo Đukanović kad im smeta jedan običan, najobičniji momak iz Podgorice koji u rukama ima samo telefon i istinu.

- Ovo je najbolji dokaz koliko se plaše izbora, a meni - čim me toliko napadaju - dodatna potvrda da radim prave stvari, čemu svedoči ogroman broj pratilaca, odnosno ljudi koji mi veruju.  I ne, Vladislav Dajković ne pripada nijednoj partiji. Ja pripadam narodu! - napisao je Dajković.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)