ČETRDESETNICA OD SAHRANE DEMOKRATIJE: Simbolično obeležavanje u Budvi

B. DABIĆ

28. 07. 2020. u 16:30

U BUDVI je danas obeležena simbolična četrdesnica od kako je sahranjena demokratija.

ЧЕТРДЕСЕТНИЦА ОД САХРАНЕ ДЕМОКРАТИЈЕ: Симболично обележавање у Будви

Novosti

Deo odbornika sa funkcionerima u Budvi koje je izabrala parlamentarna većina pre mesec dana, mogu da komuniciraju samo sa stepenika ispred ulaza u opštinu. Njima duže od mesec dana policija I privatno obezbeđenje ne dozvoljavaju ulazak u opštinu Budva .

Marko Marković je u obraćanju građanima ispred budvanske opštine kazao kako je danas simbolična četrdesnica od kada je sahranjena demokratija u Budvi.

- Građani Budve su žalosni, tužni i očajni što je ovakva sitacija u sezoni koja je zbog svih dešavanja ovako teška kako i jeste. Umesto da imamo aktivno učešće Opštine u pomoći privredi, građanima, mi danas imamo situaciju da su uzurpatori ušli, da je kriminalna grupa ponovo zauzela ovu zgradu iza nas i da planira da nas sve zaduži, svakog pojedinačno, za 1500 evra, poručio je Marković

Prema njegovim rečima prethodna vlast je vratila za protekle tri i po godine 37 miliona evra, što bi značilo još jedan opštinski budžet od kojeg bi se moglo još godinu dana finansirati rad svih institucija.
-To su beskrupulozni ljudi, klasični kriminalci kojima polako ističe rok trajanja, kazao je Marković dodajući da će za 30 dana da se vrate u rupe iz kojih su izmileli.
Odbornik Đorđije Vujović kazao je da su odbornici želeli da podnesu prijavu skupštinskoj službi u vezi sa lopovlukom koji se sprema u Opštini Budva.

-S obzirom da je pojedinim odbornicima, kao i predsedniku Opštine zabranjen ulazak u Opštinu, jedini način komunikacije sa samozvanom trenutnom vlašću je jedino moguća sa stepenika koji se nalaze na ulazu u Opštinu Budva, kaže Vujović.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!