PODGORICA DOBILA SIGURNU KUĆU: Otovoreno Sklonište za žrtve trgovine decom i mladima

I. D. S.

02. 04. 2024. u 09:57

BEZBEDNOST svakog pojedinca, a naročito dece i omladine na početku su i na kraju svake borbe za bolje društvo i lepšu budućnost, poručio je premijer Milojko Spajić povodom otvaranja Skloništa za žrtve trgovine decom i mladima.

ПОДГОРИЦА ДОБИЛА СИГУРНУ КУЋУ: Отоворено Склониште за жртве трговине децом и младима

gov.me

- Činjenica da otvaramo Sklonište kao meru reakcije prema posledici sugeriše i da naši napori u iskorenjivanju uzroka moraju biti snažniji. Pritom, svestan sasam da ovo nije samo lokalni izazov već pitanje koje opterećuje i veća, razvijenija društva od našeg - kazao je Spajić.

Izgradnju Skloništa finansirala je Vlada uz tehničku podršku Programa UNDP-a Objekat ima 200 metara kvadratnih  može da primi deset osoba. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar