OTAC SNIMIO POSLEDNJE REČI SVOJE KĆERKE: Nastavljeno suđenje Iliru Đokaju zbog ubistva nevenčane supruge Šejle Bakije

S.Đ.

04. 03. 2024. u 16:35

NE želim ništa sa njim i ne znam kako on to ne razume.

ОТАЦ СНИМИО ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ СВОЈЕ КЋЕРКЕ: Настављено суђење Илиру Ђокају због убиства невенчане супруге Шејле Бакије

S. Đokić

Hoćeš li me ostaviti ma miru, najteže je meni - poslednje su reči koje je 30. septembra 2021. godine izgovorila devetnaestogodišnja Šejla Bakija pre nego je u nju nevenčani suprug Ilir Đokaj ispalio smrtonosne hice.

To se čulo danas u podgoričkom Višem sudu, gde su pred većem sudije Veljka Radovanovića odgledana dva video snimka koja je kobnog dana telefonom napravio njen otac Šaban.

Na jednom snimku, što je konstatovao i sudija mogu se videti sada pokojna Šejla Bakija i optuženi Đokaj, koji nije imao povrede na licu.

Pokojna Šejla više puta je ponovila da ne želi ništa sa Đokajem odgovarajući ocu Šabanu koji joj kaže da joj porodica ne brani život sa njim ako ga voli. Pri kraju snimka koji traje skoro pola sata čuje se repetiranje pištolja, pa hici, nakon čega se vidi da pokojna Šejla pada na pod od terase, a potom i njen otac sa povredom u predelu ramena.

Na pregledanim snimcima, neposredno pre ubistva, čuje se otac pokojne Šejle Bakije koji se zaklinje da joj niko ni jednom nije zabranio iz kuće da izađe.

"Ona je zbog tebe htela da napusti državu. Dao sam stan i rekao eto vam, neću da čujem za svađu"... "stvarno smo na kraju živaca zbog ovoga što radi".

Okrivljenom pozlilo

ADVOKAT Srđan Lješković, branilac okrivljenog Ilira Đokaja, je kazao da je 30 minuta spuštene glave i ćutanja na uvrede na račun porodice optuženog i njegove vere, dovelo do ove tragedije. Dodao je da ne pokušava da opravdava optuženog.

Nedugo zatim optuženom Đokaju je pozlilo zbog čega je napravljena pauza kako bi mu se ukazala lekarska pomoć.

Zatim pokojna Šejla Bakija izgovara: "On to oće, on to oće".

U jednom trenu Šaban Bakija izgovara Đokaju: "Ti si me sam zvao i rekao evo ti je, nismo više zajedno".

Zatim, u daljem toku razgovora, pokojna Šejla izgovara: "Ja da oću ja bih bila sa njim, ja ne znam šta on ne shvata".

Za državnu tužiteljku Anu Radović, snimak govori više od hiljadu reči, dok je punomoćnica oštećene porodice Tijana Živković istakla da snimak u potpunosti opovrgava odbranu optuženog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu