UHAPŠEN MATURANT: Incident u Bijelom Polju, srednjoškolac pretio pištoljem, pa pobegao

M. SEKULOVIĆ

26. 09. 2023. u 19:32

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, policija u Bijelom Polju uhapsila je A S. (18), naturanta Srednje elektro-ekonomske škole u ovom gradu.

УХАПШЕН МАТУРАНТ: Инцидент у Бијелом Пољу, средњошколац претио пиштољем, па побегао

Foto: Opština Bijelo Polje

- Policijskim službenicima Regionalnog centra granične policije “Sever”, Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje je jutros pomoćnik direktora JU Srednje elektro – ekonomske škole u Bijelom Polju prijavio da je učenik A.S. (18) potegao pištolj na drugog učenika pomenute škole, pa pobegao.

Pripadnici bjelopoljske policije izašli su na lice mesta te došli do saznanja da je A.S. prvobitno kao vozač oborio pešaka – pomenutog oštećenog učenika starog 18 godina, saopštila je policija. A.S. je u oborenog pešaka uperio i pištolj, nakon čega se udaljio.

-Policijski službenici su ubrzo nakon prijave locirali srednjoškolca i pronašli gasni pištolj marke „Blow F 92“. Prikupljena su obaveštenja od učesnika u događaju i od prisutnih očevidaca. Oštećeno lice se javilo na ukazivanje lekarske pomoći gde su mu konstatovane lake telesne povrede. A.S. je lišen slobode - kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)