DPS SE NUDI SPAJIĆU: Milova ekipa bi opet na vlast u Crnoj Gori

Novosti online

18. 09. 2023. u 21:30

POTPREDSEDNIK Demokratske partije socijalista Jevto Eraković rekao je da su pregovori o vladi samo nastavak "propadanja Crne Gore" nakon 30. avgusta 2020. godine, te da bez uključivanja DPS-a u novu vlast neće biti ni stabilnosti.

ДПС СЕ НУДИ СПАЈИЋУ: Милова екипа би опет на власт у Црној Гори

Foto: EPA

Eraković je kazao da su glavni akteri pregovora o novoj vladi upravo oni koji su učestvovali u poslednje dve vlade, a tokom kojih se desila "devastacija svih resursa naše države".

On je saopštio da bi bilo normalo da se DPS uključi u proces formiranja vlade.

Podsećamo, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević je da je sa vojnicima DPS mafijaškog režima nemoguće graditi pravnu državu, povratiti izgubljeno poverenje u institucije i obezbediti minimalni nivo pravde, bez koje nema stabilnosti i prosperiteta.

Osim toga, predsednik SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je da bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović želi da se vrati na vlast preko stranka nacionalnih i verskih manjina koje su i ranije bile sa njim u koaliciji.

- Verovatno Milo ima tajni dogovor sa Spajićem da se to uradi. Nisam siguran, ali ima dima, a verovatno i vatre - rekao je ranije Šešelj za Hepi TV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RIVALI GLEDAJU I NE VERUJU! Novak Đoković zaprepastio konkurenciji (VIDEO)