STOJIMO UZ SRBIJU, PROTIV ZLA I UNIŠTENJA: Mandićeva potresna poruka posle dva crna dana

Novosti online

05. 05. 2023. u 16:17

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić poručio je, nakon dva crna dana za Srbiju, da su ovo teški dani za naš narod, i da svedočimo velikoj žrtvi i bolu kroz koji prolazi Srbija.

СТОЈИМО УЗ СРБИЈУ, ПРОТИВ ЗЛА И УНИШТЕЊА: Мандићева потресна порука после два црна дана

Foto Tanjug / AP

- To pogađa svakog Srbina, bilo gde se nalazio. Svaka muka i patnja naših sunarodnika je podjednako i moja, kao i svakog pripadnika srpskog naroda u Crnoj Gori. Ovakvi žalosni događaji nas dodatno podsete koliko je važno jedinstvo i udruženi odgovor na izazove savremenog društva - napisao je Mandić na Tviteru.

On kaže da podeljeni nikada ne možemo učiniti napredak, i da on stoji uz svaku odluku protiv zla i uništenja.

- Dobro i tradicionalne vrednosti su sigurni zalog za svetliju budućnost. Sada je trenutak da budemo jedno. Uvek smo to želeli, naročito kad je bilo najteže. Stojimo zajedno uz Srbiju i podržavamo svaki otpor nasilju za pobedu suživota, mira i razumevanja. Tu smo za sve sa svojima u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!