NOVI "ULOV" GRANIČNE POLICIJE U GRNČARU KOD GUSINJA: Zaplenjeno još 56 kilograma marihuane

Марија Стевановић
Marija Stevanović

25. 04. 2023. u 11:31

SLUŽBENICI Stanice granične policije II Plav su, postupajući po operativnim informacijama, sinoć oko 22 časa u blizini Graničnog prelaza Grnčar i rečnog korita istoimene jeke, locirali dva lica sa prtljagom na leđima koja su se kretala iz pravca Republike Albanije u pravcu Crne Gore i zaplenili 56,2 kilograms marihuane.

НОВИ УЛОВ ГРАНИЧНЕ ПОЛИЦИЈЕ У ГРНЧАРУ КОД ГУСИЊА: Заплењено још 56 килограма марихуане

Uprava policije

Kako je saopštila Uprava policije Crne Gore "olicijski službenici su ovim licima izdali naređenja da se zaustave, međutim, oni su se, odbacujući prtljag od sebe, dali u bekstvo u pravcu obližnje šume, alije uhapšen K.I. (21), državljanin Republike Albanije, dok se za drugim licem intenzivno traga.

Polivija je pronašla dva veća pakovanja marihuane ukupne težine 56,2 kilograma.

Pre desetak dana u blizini ovog mesta, policija je zaplenila 54 kilograma ove droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!