MANDIĆ: Crna Gora se nalazi pred vratima slobode

V.K.

31. 03. 2023. u 15:17

ANDRIJA Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta, saopštio je u obraćanju da se „Crna Gora nalazi pred vratima slobode".

МАНДИЋ: Црна Гора се налази пред вратима слободе

Foto: Prinskrin Tviter/@AndrijaMandicDF

- Nakon istorijskog 30. avgusta, kada je poražen DPS, na korak smo do potpunog oslobođenja naše države, poručio je Mandić, dodajući da "drugog aprila zaokružujemo istoriju borbe koja je otpočela pre nego što su se mnogi od vas rodili". -Toliko dugo traje borba za slobodu, toliko dugo se lomio tridesetogodišnji režim koji je bukvalno uradio sve da uništi Crnu Goru, a da na tom uništenju i siromašenju građana Milo Đukanović i njegova klika steknu ogromno bogatstvo – naglasio je Mandić.

Podseća da je Demokratski front ponosan na borbu koju je vodio, te dodao da se nisu povlačili, predali.

– Zato će i u nedelju naši glasovi biti presudni da Jakov Milatović pobedi, a da Milo Đukanović i korupcija i kriminal budu poraženi. Prethodnih dana smo naporno radili, terenski obišli većinu naših glasača i uz pomoć našeg kol-centra uspostavili dodatnu telefonsku komunikaciju sa svima i imam zadovoljstvo da obavestim javnost Crne Gore da će svi oni koji su glasali za mene na predsedničkim izborima, izaći drugog aprila i svojim glasovima podržati Jakova Milatovića, rekao je Mandić u obraćanju, ističući da je ova bitka veća od svakoga pojedinačno, a d  DF daje vlastiti doprinos da svi budu kao jedan i snažno uđu u još jednu borbu, ali ne više na ulici, ne pred kordonima, ne kroz oblake suzavaca i bojnih otrova, nego sa olovkom u ruci.

– Naš cilj je da pobedi pomirena Crna Gora, da pobedi dogovor i zajedništvo, da pobedi budućnost i razumevanje, da budemo najbliži jedni drugima, da pobedimo one koji nas dele i da njihovim odlaskom u prošlost oslobodimo Crnu Goru od familijarne despotije kako bismo obezbedili bolji život za svakog čoveka. Ova naša pobeda treba da bude pobeda zrelosti i tolerancije jer je Crna Gora zemlja svih nas, a ne samo jedne partije i jednog autokrate, kategoričan je Andrija Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana