PREDSEDNIČKI KANDIDAT POKRETA ''EVROPA SAD'' JAKOV MILATOVIĆ U ANDRIJEVICI: Pričali šarene laži dok su 30 godina pljačkali

Марија Стевановић
Marija Stevanović

05. 03. 2023. u 20:50

SAMO zajedno možemo uspeti da se izborimo za ljudsko dostojanstvo, pomirenje, vladavinu prava i snažnu, bogatu i ujedinjenu zemlju svih nas.

ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ ПОКРЕТА ЕВРОПА САД ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ У АНДРИЈЕВИЦИ: Причали шарене лажи док су 30 година пљачкали

evropa sad

- Rezultati koje smo ostvarili za kratko vreme najbolje govore o tome kakav put želimo za Crnu Goru. Nije mi jasno kako oni koji su vam 30 godina obećavali šarene laže, sada imaju obraza da se pojave i da pričaju istu priču koju su decenijama prodavali, dok su pljačkali resurse svih nas.

Ovo je na promotivnom skupu u Andrijevici kazao predsednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, poručujuči da je odlučio da se kandiduje za predsednika Crne Gore potpuno svestan odgovornosti koju ta uloga nosi.

- Državi i društvu je neophodno da izabere iskrenog i sposobnog predsednika – koji će voditi računa o svim građanima! U proteklih 30 godina delili su nas po nacionalnom i političkom opredeljenju i socijalnom stanju. Umesto da su nam obezbedili uslove za zajednički život i rad, mi smo bili izloženi produbljivanju razlika i podizanju tenzija. Zato i ne čudi što su na desetine hiljada naših najbližih kupili jednosmernu kartu, napustili Crnu Goru u potrazi za boljom budućnošću. Znam da nisu Crnu Goru napustili jer ne što je ne vole, već zato što su morali. Krajnje je vreme da zaustavimo odliv naših ljudi - kazao je Milatović, koji je naglasio da je poslednji čas da se Crna Gora posveti snažnom ekonomskom oporavku i daljem jačanju životnog standarda.

- Već sam pokazao i dokazao da ne odustajem. Neka ova godina bude upamćena po velikoj promeni, po tome da je Crna Gora zakoračila u stabilnost i prosperitet i da je konačno rekla zbogom potrošenim politikama i političarima. Na nama je da gradimo složnije društvo i da ubrzano razvijamo Crnu Goru. Uspećemo zajedno - kazao je Mlatović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)