DONACIJA U SENCI HALJINE OD 5.600 EVRA: Lidija Đukanović u Domu za decu bez roditeljskog staranja u skupocenoj toaleti (FOTO)

B. DABIĆ

29. 12. 2022. u 11:23

SUPRUGA predsednika Crne Gore Lidija Đukanović posetila je Javnu ustanovu Dečiji dom „Mladost“ Bijela povodom predstojećih novogodišnjih praznika i, u dogovoru sa upravom doma, poklonila belu tehniku i tekstilni program za opremanje smeštaja u kojem borave deca.

ДОНАЦИЈА У СЕНЦИ ХАЉИНЕ ОД 5.600 ЕВРА: Лидија Ђукановић у Дому за децу без родитељског старања у скупоценој тоалети (ФОТО)

Foto: Kabiet predsednika Crne Gore

U razgovoru sa direktorkom JU Dečiji dom „Mladost“ Marelom Savić, Lidija Đukanović  je izrazila zadovoljstvo prilikom da bude u društvu dece iz Doma, i onih koji se staraju o njima. Savićeva se zahvalila na vrednoj donaciji i poseti koja predstavlja kontinuitet uspešne saradnje.

Prema rečima Đukanovićeve, praznici dodatno ukazuju na potrebu stalne brige o onima kojima je to najneophodnije i naglasila je da „u kontinuitetu moramo raditi kao društvo da budemo odgovorniji, bolji, solidarniji i pažljiviji”.

Donacija je, međutim, ostala u senci haljine koju je Lidija Đukanović nosila tokom posete Domu u Bijeloj. Naime, za ovu priliku Đukanovićka je izabrala model haljine Sleeveless koji, kako prenose društvene mreže, košta 5.671 evro.

Foto: Šrintskrin

Nije nepoznanica da Lidija Đukanović forsira firmiranu, skupocenu odeću, zbog čega je njeno pojavljivanje u javnosti često u žiži interesovanja, što se potvrdilo i na protestu grupe građana „Ima nas“ gde se pojavila u prsluku od skoro 4,3 hiljade evra

Ipak, i godinama unazad pisalo se o njenom skupocenom stajlingu. Prošle godine prva dama Crne Gore na Pariskom mirovnom forumu je nosila haljinu brenda Valentino koja košta 3.500 evra. 

Foto: Šrintskrin

Pre nekoliko meseci je na sebi imala haljinu marke Emilia Wickstead, koja je na pojedinim sajtovima dostizala cenu od oko 3.000 evra. Ona se u društvu supruga pojavila na kraljevskoj gala večeri u Madridu koju je organizovao princ Felipe Šesti.

Lidija Đukanović je poznata i kao ljubiteljka skupih torbi, pa se i ovog puta, kao i ranije odlučila za marku Dior. Slična torba u crnoj boji košta 4.100 evra.

Foto: Šrintskrin

Haljina koju je Lidija nosila dok je snimala video-poruku finalistima takmičenja za izbor najboljeg likovnog rada učenika, proizvod je modne kuće Valentino iz kolekcije jesen/zima 2019. Ukoliko je kupljena tada, koštala je 6.490 dolara odnosno 5.416 evra.

Foto: Šrintskrin

 Kaiš „Valentino“ između 580 i 1.070 evra

U ovoj prilici Lidija je nosila kaiš takođe marke Valentino. U zavisnosti od toga da li je odabrala širu i ili užu varijantu, što je na osnovu snimka teško sa sigurnošću tvrditi, kaiš koji nosi prva dama Crne Gore košta između 580 i 1.070 evra.

Foto: Šrintskrin

S obzirom na to da je u imovinskom kartonu njenog supruga Mila Đukanovića prijavljeno da ona mesečno zarađuje 915 evra, postavlja se opravdano pitanje od kojeg novca se kupuju ovako skupocene stvari? Takođe, još se ne zna ni odakle Milu Đukanoviću satovi, čija se vrednost procenjuje na čak 1,3 miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja