"U ŠAVNIKU IZBORNI TURIZAM": Poslanik DF Jovan Vučurović - Jasan primer kako je DPS vladao

V.K.

21. 12. 2022. u 17:21

POSLANIK Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Jovan Vučurović komentarisao je izborni proces u Šavniku i kazao da je to jasan primer kako je DPS do danas vladao.

У ШАВНИКУ ИЗБОРНИ ТУРИЗАМ: Посланик ДФ Јован Вучуровић - Јасан пример како је ДПС владао

Prekinuti izbori u zgradi Opštine Šavnik, Foto V. K.

- Ta grupacija je i u prethodnom periodu koristila zakonske slabosti, pogotovo u manjim opštinama gde to nije bilo u fokusu. Znalo se za mlaverzacije od severa pa do mora. Sve je eskaliralo u Šavniku gde je broj birača povećan za skoro 30 odsto, pa se pokazalo da je sve što smo tvrdili prethodnih godina bilo tačno. Kada je DPS u pitanju, onda svaki građanin mora da zna da su oni spremni na svaku vrstu prevare, mahinacije, zloupotrebe - kazao je Vučurović.

On je dodao da to što se radi u Šavniku je samo primer na koji način funkcioniše DPS kao "političko kriminalna organizacija"

- Ovde se pokazuje taj njihov karakter i kako funkcioniše jedna takva organizacija. Taj izborni turizam je samo još jedna stvar iz korpusa kriminalno nečasnih radnji. Ali u Šavniku imamo častan odbor građana koji pokazuje otpor DPS-u da menja njihovu izbornu volju i tako će biti i ubuduće - kategoričan je Vučurović.

On je osudio sve koji pokušavaju da se narugaju situaciji u Šavniku.

Foto: DF

-Ne shvataju da se tamo vodi jedan deo glavne borbe za slobodu izbora u Crnoj Gori. Bolje da se ti stručnjaci bave činjenicom da Crna Gora nikad nije imala slobodne izbore i sudstvo, nego da se rugaju situaciji u Šavniku i uopšte da se rugaju meštanima te opštine. Posebno da se ne usuđuju da izjednačavaju one koji brane izbornu volju građana, one časne Šavničane koji su spremni da istrpe kako bi zaštitili dostojanstvo svog plemena sa Demokratskom partijom socijalista. To se ne može porediti. Nismo i nikada nećemo biti isti sa DPS-om - poručuje Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024