POVREĐENA DEVOJČICA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Baranin pijan vozio

B. DABIĆ

02. 12. 2022. u 13:25

OSMOGODIŠNjA devojčica povređena je danas na pešačkom prelazu u barskom naselju Šušanj, gde ju je vozilom udario Baranin B. B. (62) koji je za volanom bio u alkoholisanom stanju.

ПОВРЕЂЕНА ДЕВОЈЧИЦА НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ: Баранин пијан возио

Foto: B.D.

- U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 11 časova, u Ulici IV crnogorske proleterske brigade, kod bivše „Mimoze“, povređena je devojčica S. V. (2014), državljanka Rusije sa boravkom u Baru. Na nju je dok je prelazila pešački prelaz automobilom naletio Baranin B. B. (1960), kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u krvi u koncentraciji od 1,8 g/kg, potvrđeno je u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar.

Povređena devojčica transportovana je u Opštu bolnicu Bar, radi ukazivanja lekarske pomoći. O prirodi povreda devojčice lekari se nisu još izjasnili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina