MEDOJEVIĆ O NOVOJ ZAPLENI DROGE U CRNOJ GORI: Ovde je sve, što bi rekli, pod liniju

Novosti online

25. 11. 2022. u 22:56

POLICIJA Crne Gore saopštila je da je zaplenjeno 430 kilograma kokaina, a da je deset državljana Albanije uhapšeno u akciji albanske i crnogorske policije i tužilaštava te dve države, a lider PzP Nebojša Medojević u svom stilu kaže da će se lako dokazati da uvoznik veštačkog đubriva nije imao pojma da je u đubrivu pomešan kokain.

МЕДОЈЕВИЋ О НОВОЈ ЗАПЛЕНИ ДРОГЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Овде је све, што би рекли, под линију

Foto: Printscreen/TV Prva

– U Crnoj Gori postoji bogata sudska praksa u tom smislu. Čak meksički i kolumbijski narko bosovi ozbiljno razmišljaju da kupe crnogorsko državljanstvo zbog povoljne i vrlo atraktivne sudske prakse - naveo je Nebojša Medojević.

Poručuje da je na kraju dovoljno samo da kažete da ne znate odakle kokain u vašim kontejnerima i magacinima i da to nije vaš kokain.

– I slobodni ste. Divota. Sve to za male pare. Nigde policija, carina, tužilaštvo i sudovi nisu tako beli kao iznad Crne Gore. Ovde je sve, što bi rekli, pod liniju. Gde ima ovakve države? Kolumbije na Jadranu- istakao je on.

Policija je prethodno precizirala da je kokain stigao 7. jula ove godine u Luku Bar iz kolumijske luke Buenaventura, brodom „Monte Cervino“, u kontenjeru sa organskim đubrivom.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

OAZA MIRA I ZELENILA: Dom Radoša Bajića ograđen zidovima - porodica čuva svoju privatnost (FOTO)