KOLUMBIJA NA JADRANU! Medojević: Samo korumpirani sudija i plaćenik mafije može da za jemstvo prihvati imovinu narko-kartela

V.K.

17. 11. 2022. u 09:33

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević reagovao je na vest o prihvatanju jemstva za sina Zorana Lazovića, Petra i okarakterisao Crnu Goru kao Kolumbiju na Jadranu.

КОЛУМБИЈА НА ЈАДРАНУ! Медојевић: Само корумпирани судија и плаћеник мафије може да за јемство прихвати имовину нарко-картела

Foto: Fejsbuk/Nebojša Medojević

- Samo korumpirani sudija i plaćenik mafije može da za jemstvo prihvati imovinu narko-kartela koja bi morala biti konfiskovana! Čak ni Kolumbija i njeno razoreno pravosuđe nikad Pablu Eskobaru nisu prihvatali jemstvo, jer se radi o imovini stečenoj kriminalom - kazao je Nebojša Medojević, reagujući nakon saznanja da bi se bivši tajni agent Petar Lazović uskoro mogao braniti sa slobode.

Lider PZP-a ocenjuje da mafija uzvraća udarac državi preko svojih plaćenika u sudovima.

- Moja ideja o uvođenju vanrednog stanja je sve aktuelnija! Ne može se boriti protiv mafije zakonima koje je usvojila mafija da ih štiti. Ne može se boriti protiv mafije institucijama koje su pune plaćenika i vojnika mafije - kategoričan je Medojević.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju