ZASVETLIĆE KONAČNO POLIGRAFI ISTINE ZA REŽIMSKE MUTIKAŠE: Ilija Miljanić o očekivanjima od nove Vlade

V. K.

11. 09. 2022. u 17:04

FUNKCIONER Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Ilija Miljanić očekuje od nove, političke Vlade, da će krenuti u otvoreni rat sa organizovanim kriminalnom i korupcijom u Crnoj Gori, hapšenjima svih onih koji su ogrezli u ove poroke. Očekuje da ona neće biti u kolonijalnom ropstvu zapadnih moćnika "sa ogrlicom bivšeg krimigeno-mafijaškog režima Mila Đukanovića".

ЗАСВЕТЛИЋЕ КОНАЧНО ПОЛИГРАФИ ИСТИНЕ ЗА РЕЖИМСКЕ МУТИКАШЕ: Илија Миљанић о очекивањима од нове Владе

Foto: V. K.

- Ako se bude sudilo pravo po zakonu, a ne po strahu od cara, kako je pisalo u Dušanovom zakoniku, možemo se nadati pozitivnim rezultatima. Da je bilo hrabrosti, znanja i harmonije u bivšoj izvršnoj vlasti Zdravka Krivokapića danas bi zasigurno imali Crnu Goru pred vratima Evropske unije a ostaci DPS-a i njegovih satelita u Spužu. Prva i druga Vlada nisu se mogle oteti raznim agenturama i morale su propasti - ocenjuje Miljanić, smatrajući da bi uloga premijera Crne Gore trebala da pripadne lideru Nove srpske demokratije i jednom od vođa Demokratskog fronta Andriji Mandiću.  

- On je uradio sve da pobednička koalicija zaživi a sada opet ispisuje slobodarsku i zlatnu istoriju zajedno sa koalicionim partnerima - Demokratama i URO-m. Vraćanje Crne Gore na kolosek vladavine prava i pravne države, predugo očekuje napaćeni narod, a svetlost sa svih brda i planina zasejaće nakon 19. septembra 2022. godine. Posle toga zasvetliće konačno poligrafi istine za sve tridesetogodišnje režimske mutikaše: zdipere, kradoubice, jamoubice i druge kaskadere smrti nedužnog stanovništva Crne Gore. Mora se podići posrnuli narod, koji je na ivici srpljenja i potpunog razočarenja. Nakon formiranja nove Vlade očekujem ozdravljenje Montenegra od klerofašizma, unipolarnosti, unitarizma i multi lanaca sa raznim umućenim smrtnim zaprškama! Treba učiniti vidljivim sve što je skriveno i zamračiti sve što je vidljivo. U tome je celokupno delo mudraca, kazao je čuveni Bernar le Trevizan. Kad knjiga izgori pepeo progovori - poručuje Miljanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost