CRNOGORSKI VOJNICI U NATO SNAGAMA ZA BRZO REAGOVANJE: Skupština Crne Gore usvojila izmenu odluke o slanju svojih vojnika

M. Sekulović

29. 07. 2022. u 00:39

POSLANICI Skupštine Crne Gore usvojili su predlog odluke o izmeni Odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u sastav snaga Severnoatlantskog saveza (NATO) za brzo reagovanje.

ЦРНОГОРСКИ ВОЈНИЦИ У НАТО СНАГАМА ЗА БРЗО РЕАГОВАЊЕ: Скупштина Црне Горе усвојила измену одлуке о слању својих војника

Foto: Depositphotos

Za su glasala 53 poslanika, 15 je bilo protiv, a četiri uzdržana.

Poslanici su kasno u četvrtak uveče usvojili i predlog odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u sastav snaga Severnoatlantskog saveza u svrhu odgovora na krize. Za ovu odluku glasala su 52 posalnika, 15 je bilo protiv i četiri uzdržana.

Na istoj sednici, Skupština je usvojila i predloge zakona o potvrđivanju Protokola uz Severnoatlantski ugovor o pristupanju Finske i Švedske. Za to je glasalo 55 poslanika, tri su bila protiv, a 11 uzdržanih, dok je za predlog zakona o potvrđivanju Protokola uz Severnoatlantski ugovor o pristupanju Švedske glasalo 57 poslanika, dva su bila protiv i 11 uzdržanih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove