KNEŽEVIĆ U CRNOGORSKOM PARLAMENTU: "Draginja planira da ovde usred Skupštine uhapsi Putina" (VIDEO)

Novosti onlajn

27. 05. 2022. u 19:13

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević komentarisao je danas u parlamentu Crne Gore navode drugih poslanika da će Crna Gora "zaraditi milijardu evra od turizma" ove godine, i pored vojnog sukoba u Ukrajini.

КНЕЖЕВИЋ У ЦРНОГОРСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: Драгиња планира да овде усред Скупштине ухапси Путина (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/Skupština Crne Gore

- Kolega (Andrija) Popović je saopštio da očekuje milijardu evra od turizma ove godine. Kako? Kako kad Draginja Vuksanović planira da sutra ovde usred Skupštine uhapsi Vladimira Putina? Kako kad SDP sutra planira da odredi jednu delegaciju koja će u slučaju da Rusija ne izađe iz Ukrajine poslati 40 vojnika, a koja će otići i završiti posa'? - naveo je Knežević.

Član DF-a se potom obratio predsedniku Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Aleksandru Damjanoviću, upitavši ga "ko će ovog leta doći na crnogorsko primorje uzevši u obzir da to neće biti turisti iz Rusije i Ukrajine".

- Ko će nama da dođe na primorje gospodine Damjanoviću ovog leta? Nema Rusa, nema Ukrajinaca, a ovi koji nam dolaze iz Zapadne Evrope uglavnom dolaze peške ili na bicikliima, i uglavnom svi vole da vide kanjon Nevidio, i svi se izgube tamo! I onda moramo da dižemo helikoptere da ih tražimo, a svako dizanje helikoptera je 50.000 evra... a oni dođu sa rancima, ponesu vodu i sendviče, sve što im treba, a u Crnoj Gori ne potroše ništa, a mi ih pritom tražimo helikopterima po Šavniku i vrletima Crne Gore - kazao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)