KNEŽEVIĆ "ČESTITAO" SLOBODU MUGOŠI: "Uplati Vesni Medenici kantinu za ovu nedelju"

Марија Стевановић
Marija Stevanović

27. 05. 2022. u 17:52

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević čestitao je danas oslobađajući presudu nekadašnjem gradonačelniku Podgorice Miiomiru Mugoši, kojeg je nazvao "mučenikom DPS".

КНЕЖЕВИЋ ЧЕСТИТАО СЛОБОДУ МУГОШИ: Уплати Весни Меденици кантину за ову недељу

Foto: EPA/Boris Pejović

Knežević je na svom tviter nalogu, povodom oslobađajuće presude, Mugoši u svom maniru poručio:

- Srećna ti sloboda mučeniče DPS-a, da je zdravo trošiš gromado poštenja, podigni obrve radi Severine, Mareza se srela s Justicijom, a kolektor sa Zetom, uplati (Vesni) Medenici kantinu za ovu nedelju, da je večna pa nas nikad ne bilo, ka što nas i nema - napisao je Knežević.

Podsetimo, Presudom podgoričkog Višeg suda Mugoša je oslobođen optužbi da je prodajom građevinskog zemljišta naneo štetu Glavnom gradu.

Presudu je izrekla sudija Vesna Pean u podgoričkom Višem sudu.

BONUS VIDEO:

Miloš Medenica priveden u Specijalno državno tužilaštvo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima