PETNAESTOGODIŠNJAK VOZIO 200 KILOMETARA NA ČAS PA DOBIO UKOR: Maloletnik divljao na putu Podgorica-Bar

Srna

23. 05. 2022. u 22:08

TRI muškarca, od kojih je jedan maloletan, uhapšena su jer su upravljali vozilom brzinom većom od 100 kilometara na čas od dozvoljene na magistralnom putu Podgorica - Bar, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

ПЕТНАЕСТОГОДИШЊАК ВОЗИО 200 КИЛОМЕТАРА НА ЧАС ПА ДОБИО УКОР: Малолетник дивљао на путу Подгорица-Бар

Foto Uprava policije

U mestu Goričani juče je kontrolisan R.B. (15) koji je upravljao automobilom brzinom od 201 kilometar na čas na delu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen zbog prekršaja u saobraćaju i priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gde mu je izrečena vaspitna mera - ukor, navodi se u saopštenju.

Pripadnici Grupe policije za bezbednost saobraćaja juče su kontrolisali S.N. (61) koji je upravljao automobilom brzinom od 194 kilometra na čas na delu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen i priveden sudiji za prekršaje gdje je kažnjen novčanom kaznom od 800 evra.

Danas je kontrolisan Đ.P. (22) koji je upravljao automobilom brzinom od 200 kilometara na čas na delu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje u dalju nadležnost.

BONUS VIDEO: DELOVI VOZILA VISE SA PANČEVCA: Strašne scene na mostu nakon nesreće, saobraćaj blokiran

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POGUBNE TEŽNJE: DŽonson tera Putina sa Balkana