STIGAO MILO? Lider DPS u Beranama nakon skandala i hapšenja aktiviste

M. S.

27. 03. 2022. u 19:25

POSLE hapšenja aktiviste DPS F. D., poslanica Nove srpske demokratije Jelena Božović izjavila je da je u Berane "pre nekoliko sati stigao lider DPS Milo Đukanović".

СТИГАО МИЛО? Лидер ДПС у Беранама након скандала и хапшења активисте

Arhiva Novosti

Ova vest izazvala je nedoumicu kod Beranaca, jer DPS u ovoj opštini poslednjih desetak godina zna samo za poraze. Iz centrale DPS pritom je saopšteno da će građanska i evropska politika pobediti večeras u Beranama.

- Nakon Ulcinja, u popodnevnim časovima došlo je do policijske represije nad članovima i simpatizerima Demokratske partije socijalista i u Beranama. Naime, pre sat vremena je priveden jedan naš aktivista, a kola i službenici Uprave policije krstare gradom i zaustavljaju i legitimišu sve one za koje se zna da su na bilo koji način povezani sa našom partijom. Strah životu obraz kalja često, pa je tako i danas u Beranama. Uzalud represija, pritisci, privođenja i hapšenja, građanska i evropska politika će pobediti večeras u Beranama - saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Berane.

BONUS VIDEO - ISPOVEST HEROJA SA KOŠARA: Saša je za Srbiju prošao kroz pakao, sada mu je potrebna naša pomoć

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)