"VIŠE NEGO IKADA NAM JE POTREBNA STABILNOST" SNP poziva Đukanovića da prestane da "opanjkava svoj narod i SPC"

Novosti onlajn

21. 03. 2022. u 17:03

JOŠ jednom se pokazuju naše tvrdnje da politika koju vodi i zastupa Milo Đukanović nije usmerena u pravcu normalizacije sveukupnih odnosa, već, isključivo, u pravcu stvaranja novih raskola i podela, saopšteno je iz SNP-a.

ВИШЕ НЕГО ИКАДА НАМ ЈЕ ПОТРЕБНА СТАБИЛНОСТ СНП позива Ђукановића да престане да опањкава свој народ и СПЦ

Foto AP

Kako navode, ovakvi i slični Đukanovićevi nastupi još jednom pokazuju nedostatak volje da se država vrati u pravne okvire, i da konačno krenemo put Evropske unije.

SNP poziva predsednika da prestane sa opanjkavanjem svog naroda i Crkve po inostranim medijima.

- Crnoj Gori su više nego ikada potrebni politička, ekonomska stabilnost i pomirenje, a ne sijanje novih podela ovakvim i sličnim izjavama. Preporučujemo mu da se izbori sa svojim unutarpartijskim jastrebovima i povuče hrabar i odgovoran potez, i zaustavi svoje nastupe prepune opasnosti i manipulisanja. Dosta je bilo slanja ovakvih i sličnih strelica! Dosta je bahatog političkog ponašanja i igranja ping-pong politike u vidu slanja poruka „ljutim političkim protivnicima“! Građani su odavno prozreli politiku raskola i razdora! - poručuju oni.

Iz SNP-a zaključuju da je vreme za drugačiju Crnu Goru, državu, koja mora da uđe u obračun sa korupcijom i kriminalom, i odlučnim koracima krene ka Evropi i demokratskim vrednostima.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)